Ansökan för utställning 2026

Ansökan om utställning från Lokalklubbarna inom Smålandsdistriktet


Att arrangera en utställning kräver framförhållning, planering och engagemang. Sedan 2018 ska ansökningarna om officiella utställningar göras två år innan det år då utställningen ska äga rum. Ansökningar om officiella utställningar 2026 ska vara kansliet tillhanda senast den 1 augusti 2024.
Senare än så kan vi inte lägga sista ansökningsdatum.

Anledningen till det är att Svenska Brukshundklubben söker om dessa arrangemang hos Svenska Kennelklubben som i sin tur ska sammanställa alla arrangemang för alla rasklubbar, specialklubbar och länsklubbar.


Hur söker man som lokalklubb?
1. Fyll i blanketten Ansökan om utställning – Lokalklubb


2. Skicka in denna till ditt distrikt senast 15 juli ansökningsåret (2024).
rus-utstallning@sbksmaland.se


Allmänt
Samtliga arrangörer av utställningar skall ha minst en, gärna flera utställningsarrangörsutbildade funktionärer. Uppgift lämnas på avsedd plats på blanketterna – lokalklubbar – distrikt och rasklubbar


Vad gör Distriktet?
Jag sammanställer sedan lokalklubbars arrangemang och kontrollerar så ni inte krockar med varandra. När det ser bra ut skickar jag in era ansökningar till kansliet senast 1 augusti ansökningsåret (2024).
Därefter får jag ett bekräftelsemejl och en sammanställning av ansökta utställningar, sen är det bara att vänta. Beslutet kommer i slutet av november och efter det skickar jag ut ett definitivt OK.

/Anna-Karin Hardebrink, ansvarig RUS-utställning

Det här inlägget postades i Information, RUS och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.